Personlig Trening

Jeg tilbyr PT timer, kostveiledning og lab testing ved Avancia Skedsmo. Basert på hva som er din målsetning vil vi sammen kunne skreddersy en løsning som passer dine behov best for å oppnå de resultatene som du ønsker.

Foredrag

Jeg har lang erfaring med å presentere og holde foredrag. De siste 5 årene har jeg hatt gleden av å presentere over +1000 timer med emner relatert til trening og kosthold. Jeg tilbyr presentasjoner av høy kvalitet og er opptatt av å tilrettelegge fagstoffet til mitt publikum slik at det blir lett forståelig med konkrete anbefalinger som lett kan implementeres.

Online Trening

Om du av geografiske årsaker ikke har mulighet til å trene med meg på Avancia, kan du inngå et samarbeid og benytte deg av min ekspertise over nett. Dette er et rimeligere alternativ enn PT timer, men gir deg likevel en god oppfølging du kan ha stort utbytte av. De siste årene har jeg coachet flere hundre mennesker over nett med god suksess og du vil bli godt ivaretatt med tett oppfølging og grundige gjennomtenkte anbefalinger.