Personlig Trening

Er du ute etter et spennende og skreddersydd samarbeid hvor du både vil få hjelp med trening og kosthold til å oppnå de resultatene du ønsker? Jeg tilbyr mine personlig trener tjenester på Sterkere Trening.

Sammen vil vi finne en skreddersydd pakke som passer dine mål for å oppnå resultater. Jeg har jobbet med alt fra toppidrettsutøvere til folk som aldri har trent før. Det spiller derfor ingen rolle hva utgangspunktet ditt er.

Sammen vil vi finne en treningsform og et kosthold som gir deg resultater uten at det skal gå på bekostning av å «ha et liv» ved siden av. Nøkkelen ligger i å finne et system som man klarer å etterleve. Det er derfor viktig å innarbeide varige endringer som gir varige resultater.

Kostveiledning

Opplever du å ikke få resultater av treningen fordi du synes kosthold er vanskelig? En av mine fordeler som personlig trener er at jeg har en solid utdannelse i ernæring. Min erfaring er at mange ikke får de resultatene som de ønsker fordi kostholdet får ikke like mye fokus som treningen.

Som min kunde vil du ha mulighet til å få både hjelp med trening og kosthold som sikrer deg en større sjanse til å få de resultatene du ønsker. Kosthold trenger ikke være enformig og kjedelig. Det er heller ikke slik at du må ofre så veldig mye for å få resultater.

Jeg tilpasser kostholdet etter dine ønsker og preferanser. Dette bidrar til at det er større sannsynlighet for at du klarer å følge det i lengden og gir deg varige resultater som du ønsker.

Lab Testing

Har du noen gang lurt på hvor mye muskelmasse du har, hvor mye fett du har på kroppen eller hva ditt hvilestoffskifte er? Jeg har brukt mye tid på forskning og opparbeidet meg erfaring på å bruke avansert utstyr til å kunne gi deg svar på disse tingene.

En av fordelene jeg har på Sterkere Trening er vår test lab. Her har jeg mulighet til å kunne gi deg svar på hvordan din kropp er sammensatt av muskulatur og fett, samt måle ditt hvilestoffskifte.

Dette er nyttig informasjon å ha, da det kan fortelle oss noe om din nåværende status, men det er også ypperlig informasjon å ha for å måle fremgang og se hvordan din kropp påvirkes av trening og kosthold.

Pakkeløsninger

Analyse pakken

1499 NOK

1 x Hvilestoffskifte måling

1 x Måling med fettkaliper

1 x Gjennomgang av resultater
 

 

 

 

Send forespørsel
Populær

PT pakken*

3999 NOK

1 x PT time per uke

1 x Treningsprogram/Kostplan

1 x 24/7 treningsmedlemskap
 

 

 

 

Send forespørsel

Kost Pakken

5999 NOK

1 x Kostplan

5 x Kostveiledninger (60 min)

5 x Måling med fettkaliper
Send forespørsel
*Prisen som er oppgitt er per måned

ANALYSE PAKKEN

1499 NOK

 

 1 x Hvilestoffskifte måling

1 x Måling med fettkaliper

1 x Gjennomgang av resultater

PT PAKKEN*

3999 NOK

 

1 x PT time i uken

1 x Treningsprogram/Kostplan

1 x 24/7 treningsmedlemskap

*Prisen som er oppgitt er per måned

KOST PAKKEN

5999 NOK

 

1 x Kostplan

5 x Kostveiledning (60 min)

5 x Målinger med fettkaliper